Els Salesians premiats per la revista Magisterio

3 noviembre 2014

La Congregació Salesiana va rebre el 30 d’octubre el guardó Mención Educativa a la gala dels Premis Magisterio als Protagonistes de l’Educació 2014, celebrada a l’auditori del CaixaForum de Madrid.

Samuel Segura, Vicari inspectorial de la Inspectoria Santiago el Mayor, va ser l’encarregat de recollir el premi. Segura va recordar la tasca de Don Bosco amb els joves i va agrair en nom de la congregació la distinció de la revista Magisterio.

El guardó especial Mención Educativa reconeix a la Congregació Salesiana "pels més de 150 anys de labor docent a tot el món", en el marc de la celebració del Bicentenari del naixement de Sant Joan Bosco, fundador dels Salesians, "un model educatiu de total vigència per al segle XXI ".

Referent en educació

A més dels Salesians, també van ser reconegudes per la seva tasca institucions educatives com la Fundació Educo, el Ministeri d’Educació Britànic, el Grup Vaughan, La Conselleria d’Educació de Castella-la Manxa, o la Universitat Internacional de la Rioja, entre d’altres.

La revista Magisterio és un referent entre les publicacions sobre educació al nostre país. Va començar la seva marxa el 1867, sent el degà de la premsa no diària a Espanya, i ofereix diverses publicacions per a professors, estudiants i per a pares amb fills en edat escolar.
 

També et pot interessar …