Els alumnes de Salesians Zaragoza estrenen pistes esportives

4 noviembre 2014

Davant tota la comunitat educativa de Salesians Zaragoza va tenir lloc el 31 d’octubre la inauguració de les noves pistes esportives. L’encarregat d’impartir la benedicció va ser el director de la presència salesiana, José Domingo Anzano qui va recalcar en la seua intervenció que enguany, Salesians Zaragoza compleix 75 anys, i a més aquest curs es compleixen els 200 anys del naixement de Don Bosco el que convida als xics i xiques a estar alegres recordant que Don Bosco està present entre ells.

Com en tot col·legi Salesians, el pati és un lloc molt important on els xics i xiques aprenen, com ells mateixos han explicat en l’acte d’inauguració, el valor de l’esport, l’amistat, a saber guanyar i perdre, a respectar les regles, i a les persones, en resum, a conviure i compartir.

Els alumnes de Cicles Formatius van tenir una participació especial en la celebració, van anar els encarregats d’agrair a la ciutat de Saragossa l’acolliment als salesians. Lloc on els salesians van saber construir un projecte de futur al servei de tots, formant persones honrades, vivint segons els valors compartits en aquest pati, on tots se senten a casa, un espai de convivència i llibertat, on somiar nous projectes de vida i de progrés, com volia Don Bosco: construint una societat millor.

Com a punt final, va clausurar l’acte l’antic alumne i actualment entrenador de l’equip de futbol del Reial Saragossa, Víctor Muñoz, al costat d’altres jugadors de l’equip com Jesús Vallejo i Óscar Whalley.

El matí festiu es va desenvolupar amb el gaudi d’aquests patis tal com deia D. Bosco: “Crideu, correu, salteu… per que l’important és estar sempre alegres”.

 

També et pot interessar …