Els alumnes de les Escoles Salesianes de la Inspectoria comencen el curs

15 septiembre 2014

Actualment les Escoles Salesianes de la Inspectoria Maria Auxiliadora imparteixen estudis a més de 55.000 alumnes en les seues diferents etapes. Els més xicotets, alumnes de Educació Infantil i Primària, estan començant el curs 2014-2015 durant les primeres setmanes de setembre, mentre que els de Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius ho faran de forma progressiva a partir del 15 de setembre, segons Comunitats Autònomes.

Entre els objectius d’aquest curs, el coordinador d’Escoles de la zona centre de la Inspectoria, Javier Torregrosa, explica que en primer lloc es posarà l’accent principalment a l’atenció a la diversitat, mitjançant accions tutorials i programes de suport educatiu. El plurilingüisme segueix sent una aposta forta de les Escoles Salesianes, enguany s’afavoriran els intercanvis, les activitats extraescolars per a preparar els exàmens oficials de Cambridge, i la formació del professorat.

A partir d’aquest curs, es posaran en pràctica noves metodologies educatives com el treball cooperatiu o l’aprenentatge/servei. Una altra novetat és l’aposta pel Màrqueting Educatiu que consistirà a donar relleu al Model Educatiu Salesià.

Les Escoles Salesianes continuaran desenvolupant processos de qualitat (EFQM, ISO) i realitzant auditories internes i externes. Quant als departaments de Pastoral, es potenciaran mitjançant una major implicació del professorat i la formació en salesianitat.

 

També et pot interessar …