El Señor de la Redención de Jerez de la Frontera torna a Maria Auxiliadora

9 diciembre 2020

Per Diario de Jerez

«Nuestro Padre Jesús de la Redención» va ser restablert al culte al santuari de Maria Auxiliadora de Jerez de la Frontera després d’uns mesos al taller sevillà de Juan Ventura —el seu creador— i on ha estat sotmesa a una profunda reestructuració de la imatge.

La hermandad de la Redención va rebre a la seva imatge titular en el context d’una missa que va tenir lloc el 7 de desembre al mateix santuari. Una celebració que va ser presidida pel sacerdot salesià Mario Pardos Ruesca, director espiritual de la confraria del Jueves Santo.

A l’estar vinculada la germanor amb tota la comunitat escolar de l’escola Lora Tamayo, el dia 9 durant tot el matí va passar la totalitat de l’alumnat del centre d’ensenyament per visitar al Señor de la Redención.

També et pot interessar …

Preparant la festa de la Família Salesiana (FASA) 2023 a Barcelona

Preparant la festa de la Família Salesiana (FASA) 2023 a Barcelona

El 12 de desembre, es va celebrar la 28a reunió del consell de la família salesiana de la Mare de Déu de la Mercè i Mare de Déu del Pilar, amb seu a Barcelona, amb l’assistència de tots els seus components. El tema central va ser definir el contingut de la V Festa FASA 2023.