El Papa rep el Rector Major

7 marzo 2015

El 4 de març, una delegació de la Universitat Pontifícia Salesiana encapçalada pel Gran Canceller de la UPS i Rector Major dels Salesians, Don Ángel Fernández Artime, va ser rebuda pel Papa Francesc durant l’audiència general. La participació en l’audiència s’inscriu en el marc dels festejaments del Bicentenari del naixement de Don Bosco, el 75è aniversari de fundació de la Universitat i el 50è de la seva presència romana.

Cal destacar que aquesta trobada es produeix alguns mesos després de la visita realitzada pels participants del Capítol General salesià a la Sala Clementina del Palau Apostòlic Vaticà, durant el passat mes de març.

Igual que en aquella ocasió, el Papa va destacar el treball dels salesians amb els joves i els va desitjar que l’experiència de Don Bosco i del seu "Sistema Preventiu" els ajudi en el compromís de viure amb ells.

Per la seva banda el papa Francesc retornarà la visita als salesians el proper mes de juny amb la seva presència a Torí amb motiu de la ostensió del Llençol Sant, que coincideix amb els 200 anys del naixement de sant Juan Bosco.

 

També et pot interessar …