El MJS de la zona Centre celebra una primera trobada

5 noviembre 2015

El MSJ de la Comunitat Valenciana, Regió de Múrcia i Aragó de la nspectoría de Maria Auxiliadora ha celebrat la seua primera trobada per a començar a impulsar accions vertebradores de tot el moviment juvenil salesià de la zona centre.

Amb aquesta iniciativa es vol donar una millor cobertura a tots els joves implicats en moviments juvenils salesians, que no necessàriament participen a través de centres juvenils, i coordinar millor les accions conjuntes dels centres juvenils de la zona centre. Al mateix temps permetrà mantenir una relació més estreta amb el MJS nacional i estar atents a les seues propostes.

La reunió es va celebrar a El Campello dissabte passat i a més de representants de les diferents Cases salesianes va comptar amb la participació de la Filles de Maria Auxiliadora. En total uns 20 assistents que seran el nexe entre el MJS i els diferents centres juvenils. Pablo Gómez, coordinador de Pastoral Juvenil de la zona centre, va destacar el bon ambient de la trobada i la sintonia, “es tracta de ressaltar el que ens uneix i no tant el que ens separa. Formar part d’aquesta xarxa i anar plegats”, especialment en activitats tan rellevants com Campobosco, la Jornada Mundial de la Joventut, entre unes altres.

La pròxima reunió se celebrarà al maig.

També et pot interessar …