El conseller per a la Regió Mediterrània visita el Consell de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora durant la sessió d’octubre

16 octubre 2020

La segona sessió del curs es va desenvolupar del 13 al 15 d’octubre a la seu de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora amb la participació de l’inspector Ángel Asurmendi, Fernando Miranda Ustero, Vicari Inspectorial, Antonio Echeto Zubiri, Ecònom Inspectorial, i els consellers Miguel Canino Zanoletty , Joan Valls i Ferrer, Jordi Lleixà i Jané, José Luis Navarro Santotomás i Fernando Báñez Martín.

Entre els temes tractats cal destacar la nova organització dels equips de la Delegació de Pastoral Juvenil, el treball dels nous consellers, l’estat de salut dels germans i la situació dels col·legis després del període estival. A més, la resta de delegacions van comentar com han començat el curs i es van comunicar els temes tractats en la reunió d’inspectors de la Regió Mediterrània i la Conferència Ibèrica. També hi va haver ocasió per reflexionar sobre alguns documents amb temes formatius referits a ambdues conferències

D’altra banda, com a moment significatiu, el Consell va rebre la visita de Juan Carlos Pérez Godoy, Conseller per a la Regió Mediterrània, que en el seu itinerari d’animació de les deu províncies salesianes d’Itàlia, Portugal, Espanya i Orient Mitjà tornava a Sevilla per acompanyar el treball realitzat des de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora. La trobada fraterna va servir per compartir elements comuns de la regió i marcar el full de ruta per als propers anys. Alguns dels temes tractats, dialogats en la primera entrevista concedida a l’Agència de Notícies Salesianes, es van emmarcar en els desafiaments relacionats amb la fecunditat vocacional; la revitalització de la vida consagrada salesiana; l’atenció als joves més pobres i en risc d’exclusió, amb una particular mirada a la immigració i a l’horitzó missioner.

A més de la feina al costat del Regional, també hi va haver ocasió d’analitzar temes relacionats amb altres preguntes que els membres del Consell van anar presentant, a més del temps per a les entrevistes personals.

La sessió es va tancar donant pas a la primera trobada de directors de comunitat del curs, que es va desenvolupar durant les jornades del 15 i 16 d’octubre mitjançant la modalitat on-line.

També et pot interessar …

Preparant la festa de la Família Salesiana (FASA) 2023 a Barcelona

Preparant la festa de la Família Salesiana (FASA) 2023 a Barcelona

El 12 de desembre, es va celebrar la 28a reunió del consell de la família salesiana de la Mare de Déu de la Mercè i Mare de Déu del Pilar, amb seu a Barcelona, amb l’assistència de tots els seus components. El tema central va ser definir el contingut de la V Festa FASA 2023.

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...