El Club Esportiu de Salesians Ibi segueix creixent

15 octubre 2014

El Club Esportiu de Salesians Ibi (Alacant) inicia la seua segona temporada amb prop de 60 xiquets i xiquetes en les seues files. Aquest any el nombre ha crescut considerablement, per això tindran en la modalitat de futbol sala l’equip de querubins (4 i 5 anys), prebenjamins (1º i 2º d’Educació Primària), benjamins (3º i 4º d’Educació Primària), alevins (5º i 6º d’Educació Primària) i infantils (1º i 2º d’Educació Secundària).

Enguany, nou joves van a inaugurar la secció de judo. Els equips, principalment des de benjamins cap amunt participaran en una Copa i Lliga interprovincial, mentre que els més menuts també gaudiran dels seus partits contra els seus homònims dels centres que juguen a Ibi.

Els entrenaments seran a les vesprades en les instal·lacions del centre i els partits es disputaran en el Poliesportiu Derramador.

El club obri les seues portes a tot aquell xic o jove que vulga formar part siga o no alumne del col·legi pel que qualsevol interessat pot posar-se en contacte en el col·legi amb els professors d’Educació Física Javier Gassó o Paco Picó.

També et pot interessar …