El Campello acull una nova trobada presencial de directors de la Inspectoria Maria Auxiliadora

8 octubre 2021

Per Comunicació Social

Aquesta cita, que reuneix els membres del Consell Inspectorial amb els salesians que dirigeixen i animen les diferents presències, va estar carregada de significat, ja que va permetre retrobar-se després de l’última cita en comú celebrada al febrer de 2020 a Málaga. Tot i que el curs passat es va desenvolupar amb aquestes trobades en format on-line, s’agraïa ‘tornar a compartir’ el treball i la vida,

Entre els temes treballats destacar la formació sobre ‘El director salesià: la doble tasca d’animació i govern’, amb especial dedicació i treball per grups sobre el material facilitat pel Rector Major emèrit D. Pascual Chávez, i la presentació de la part tercera del manual d’ «Animació i govern de la comunitat».

També hi va haver ocasió de conèixer en profunditat alguns dels fronts atesos des de la Pastoral Juvenil, amb atenció a la carta d’identitat de l’Itinerari d’Educació en la Fe i el manual del coordinador local i la reflexió sobre les programacions locals i inspectorials, des d’Economia, amb el tancament comptable de l’any 2020, o amb informacions sobre l’estat del procés d’unificació de les Fundacions de les Plataformes d’Educació Social, la presentació del document ‘Obres gestionades per seglars’ i el balanç de l’aplicació del ‘Codi de conducta i el protocol de protecció de menors ‘.

Aquesta cita es va aprofitar també per compartir comunicacions de l’Inspector sobre el capítol Inspectorial 2022, que se celebrarà a l’abril a Málaga, i per tenir un moment de trobada amb don Marcelo Farfán, visitador extraordinari.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...