El Campello acull una nova trobada presencial de directors de la Inspectoria Maria Auxiliadora

8 octubre 2021

Per Comunicació Social

Aquesta cita, que reuneix els membres del Consell Inspectorial amb els salesians que dirigeixen i animen les diferents presències, va estar carregada de significat, ja que va permetre retrobar-se després de l’última cita en comú celebrada al febrer de 2020 a Málaga. Tot i que el curs passat es va desenvolupar amb aquestes trobades en format on-line, s’agraïa ‘tornar a compartir’ el treball i la vida,

Entre els temes treballats destacar la formació sobre ‘El director salesià: la doble tasca d’animació i govern’, amb especial dedicació i treball per grups sobre el material facilitat pel Rector Major emèrit D. Pascual Chávez, i la presentació de la part tercera del manual d’ «Animació i govern de la comunitat».

També hi va haver ocasió de conèixer en profunditat alguns dels fronts atesos des de la Pastoral Juvenil, amb atenció a la carta d’identitat de l’Itinerari d’Educació en la Fe i el manual del coordinador local i la reflexió sobre les programacions locals i inspectorials, des d’Economia, amb el tancament comptable de l’any 2020, o amb informacions sobre l’estat del procés d’unificació de les Fundacions de les Plataformes d’Educació Social, la presentació del document ‘Obres gestionades per seglars’ i el balanç de l’aplicació del ‘Codi de conducta i el protocol de protecció de menors ‘.

Aquesta cita es va aprofitar també per compartir comunicacions de l’Inspector sobre el capítol Inspectorial 2022, que se celebrarà a l’abril a Málaga, i per tenir un moment de trobada amb don Marcelo Farfán, visitador extraordinari.

També et pot interessar …

Preparando la fiesta de la Familia Salesiana (FASA) 2023 en Barcelona

Preparando la fiesta de la Familia Salesiana (FASA) 2023 en Barcelona

El 12 de diciembre, se celebró la 28ª reunión del consejo de la familia salesiana de la zona Mare de Déu de la Mercè y Virgen del Pilar, con sede en Barcelona, con la asistencia de todos sus componentes. El tema central fue definir el contenido de la V Fiesta FASA 2023.

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...