El Bicentenari pas a pas a Trinidad

6 noviembre 2014

Immersos en la celebració joiosa del Bicentenari del naixement de Don Bosco, són moltes les iniciatives que estan sorgint per a major difusió d’un esdeveniment que des de la fundació de la Congregació Salesiana ha canviat la vida de tants i tants milions de persones arreu del món.

Des de la Casa Salesiana de la Santísima  Trinidad de Sevilla es posa en coneixement de tots el llançament d’un nou instrument per a la celebració d’aquest esdeveniment i la propagació de la devoció a Maria Auxiliadora.

Es tracta d’un retallable salesià amb el qual poder formar la processó que cada mes de maig surt des de les diferents presències salesianes per inundar els diferents punts geogràfics de la Inspectoria Maria Auxiliadora.

Una curiosa iniciativa que rescata un dels jocs tradicionals que permeten il•lusionar a petits i grans transmetent uns valors que no passen de moda i que construeixen "Bons cristians i honrats ciutadans". A més, aquest joc permet unir a la família en la celebració del Bicentenari, ja que el "Retallable Salesià" és una gran oportunitat de treballar conjuntament pares i fills, avis i néts, estrenyent llaços que els faran recordar molt bons moments durant tota la seva vida .

Per a més informació d’aquesta iniciativa es pot contactar directament la Casa Salesiana de la Trinidad.
 
 

També et pot interessar …