Don Francesco Cereda, Vicari del Rector Major, visita Sevilla

17 abril 2015

El tradicional acte d’Imposició de les Beques d’Honor en la seva LI edició va tenir lloc a la tarda de dijous a l’Auditori del CMU San Juan Bosco, en un acte acadèmic emmarcat en els actes del Bicentenari del sant salesià que va comptar amb la lliçó Magistral de D. Cereda sota el títol "Com Don Bosco amb els joves i pels joves".

En el transcurs de l’Acte Acadèmic van rebre també la Beca d’Honor altres il·lustres autoritats acadèmiques, religioses i civils com D. Javier Landa Bercebal, Primer Tinent d’Alcade de l’Ajuntament de Sevilla, Javier Benjumea Llorente, Teniente de Hermano Mayor de la Real Maestranza de Cavalleria de Sevilla, José Álvarez Marcos, director de Comunicació de la Universitat de Sevilla, Antonio Piñero Piñero, Hermano Mayor de la Hermandat dels Estudiants de Sevilla, que juntament amb un grup de joves universitaris, actuals col·legials residents del Mayor, van rebre aquest distintiu universitari signe del lema que presideix el Mayor: "Veritas Vós liberavit".

El Vicari del Rector Major durant la jornada va celebrar una trobada amb els alumnes del Col·legi Salesià de la Trinidad, amb joves de la Pastoral Juvenil universitària, amb els responsables dels projectes socials de la Fundación Proyecto Don Bosco a la Parròquia de Jesús Obrero i amb els salesians majors de la "Casa Pedro Ricaldone". A més van tenir l’oportunitat d’acudir a la Basílica de la Esperanza Macarena i atendre al programa de Canal Sur TV "Testigos Hoy".

També et pot interessar …