Don Bosco a l'Expo 2015

23 enero 2015

La Família Salesiana, conjuntament amb Don Bosco Network i el Voluntariat Internacional per al Desenvolupament (VIS), és una de les 13 organitzacions de la societat civil que participen en aquest esdeveniment, que s’espera atraurà uns 20 milions de visitants. Una oportunitat única per cridar l’atenció del món sobre els joves, seguint el tema "EDUCAR ALS JOVES, ENERGIA PER A LA VIDA".

La presència salesiana en Expo MilÀ 2015 comptarà amb una estructura de prop de 350 metres quadrats, sobre un terreny de 747 metres quadrats, per als 6 mesos de durada de l’Expo (l’1 de maig al 31 d’octubre de 2015, en gran part, coincidint amb l’Any Bicentenari de Don Bosco). El pavelló té el nom de "CASA DON BOSCO" i serà una estructura àgil i multifuncional capaç d’albergar conferències, esdeveniments, exposicions, espectacles …

De cara al gran esdeveniment, el proper 1 ° de febrer s’inaugurarà oficialment el lloc de la presència salesiana a l’Expo Milano: http://expodonbosco2015.org/.

El Rector Major, Don Ángel Fernández Artime, juntament amb els membres del Consell General, està invertint una gran quantitat d’energia en aquest projecte i tenen profunda confiança en que la presència salesiana a l’Expo – única representació d’una família religiosa – pugui ajudar a posar els joves en el centre de l’atenció global i per crear noves sinergies amb diferents realitats del món.

Per aquesta raó, el Rector Major i el seu Consell conviden a totes les inspectories salesianes a presentar esdeveniments i projectes per portar a la EXPO, per manifestar al món l’atenció salesiana cap als joves i l’experiència i els coneixements madurats per tants religiosos que han passat el seu vida amb i per als joves en cadascun dels molts centres educatius salesians de tot el món.

Fins i tot moltes realitats de la Família Salesiana ja estan planificant espais i esdeveniments.

Tots els interessats estan convidats a enviar la descripció de les iniciatives i activitats per a presentar a la Expo: events@expodonbosco2015.org.

També et pot interessar …