Directius i coordinadors de pastoral reben els seus diplomes de postgrau

30 noviembre 2015

Els participants en la segona edició de la Formació inicial de Coordinadors de Pastoral i en la sisena edició de la Formació inicial de Directius van rebre els seus diplomes acreditatius divendres passat, 28 de novembre, a la seu Inspectorial de Madrid.

El degà de la Facultat d’Educació de la UNIR, José Fernando Calderer, va manifestar el seu desig que els directius i pastoralistes treballin per oferir una "bona educació". Va parlar de la importància que cadascú tingui clara la seva identitat i el seu sentit de pertinença: "Sóc jo i formo part de la meva família de sang, de l’espiritual i de la humana". També va animar a promoure entre nens i joves la cultura de la trobada i la cultura de la sorpresa, a les quals se sol referir el Papa Francesc.

Enrique Jiménez, de les Salesianes de Barakaldo, va expressar en representació de tots els alumnes la satisfacció que han sentit per realitzar aquesta formació. Les seves sentides paraules es van complementar amb un emotiu vídeo resum elaborat per Sofia Velasco, alumna també del postgrau.

La Vicaria de la Inspectoria de Sevilla de les FMA, Mari Carmen Canals, va oferir una ponència sobre la missió compartida entre salesians, salesianes, laics i altres membres de la Família Salesiana. Una missió compartida que, en les seves paraules, "és assumida com a passió que renova". D’aquesta manera, es treballa per "una escola catòlica viva".

A l’acte també va participar-hi el Coordinador nacional d’escoles salesianes, Óscar González; el delegat de Pastoral Juvenil de la Inspectoria Maria Auxiliadora dels SDB, Francisco José Pérez Camacho; i la Inspectora de la Província de Lleó de les FMA, Teresa de Jesús Rubio. Tots van traslladar la seva enhorabona i el seu ànim als presents. Al final de l’esdeveniment, els alumnes van recollir els seus diplomes acreditatius de mans dels membres de la taula.
 

També et pot interessar …