Deu propostes pastorals per a viure l'any del Bicentenari

22 septiembre 2014

El dissabte 20 de setembre va tenir lloc la trobada anual de comissions nacionals de pastoral juvenil que marca l’inici del curs pastoral. Més de mig centenar d’agents dels diferents àmbits pertanyents a les comissions inspectorials van participar de la trobada que es va iniciar amb la intervenció de Cristóbal López, inspector de Salesians Maria Auxiliadora.
 
Sota el títol "El Bicentenari ens crida a …" va presentar una proposta resumida en deu línies d’acció que tractava temes com la vocació, la posada en marxa d’una acció pastoral de processos, el rellançament de l’Itinerari d’Educació en la Fe o el compromís atent a les noves necessitats.
 
La trobada es completava amb les reunions de les comissions d’Escoles, Centres Juvenils, Parròquies, Plataformes Socials, Animació Vocacional i Salesians Cooperadors. En elles es van posar en comú els esdeveniments celebrats durant l’estiu, entre els quals van destacar el Campobosco 2014 i l’Experiència "Deixa parlar al silenci".

 

D’altra banda, es van presentar les propostes per aquest inici de curs on es troben El Musical "Gràcies, Don Bosco"; la trobada mundial de joves a Torí per l’estiu de 2015, el Congrés JYD: FP-Emprenedoria i Educació per al desenvolupament; la posada en marxa de l’IEF; La participació a l’Escola de Pastoral i la creació del Fòrum de les Escoles de Temps Lliure Salesianes.

També et pot interessar …