«Cuadernos de María Auxiliadora», un recorregut pels vuit congressos internacionals

2 març 2021

El salesià Mario Pardos presenta a l’editorial CCS el seu nou llibre “Cuadernos de María Auxiliadora”. Aquest treball, que estarà a la venda a partir del 15 de març, recull reflexions, exposicions i conferències d’experts que són una mostra de l’amor mundial a María Auxiliadora.

 

Des de primer Congrés Internacional de Maria Auxiliadora, que es va celebrar a Torí (Itàlia), l’any 1988, fins al vuitè, que va tenir lloc a Buenos Aires (Argentina) el 2019, recollint conclusions i determinacions, tallers, celebracions litúrgiques i festives que han realçat encara més aquests esdeveniments d’amor a la Mare de Déu i que han aconseguit fer-nos sentir, de veritat, Família Salesiana unida a Ella i, amb Ella, enviats als joves i a les classes populars de la societat.

Els documents publicats dels vuit Congressos Internacionals, s’ofereixen avui, en forma comprensible i organitzada, a les Associacions de Maria Auxiliadora per la seva formació. Aquest és un dels objectius principals de la col·lecció «Cuadernos de María Auxiliadora».

També et pot interessar …