Creativitat i companyonia en el XV concurs de Pessebres verticals de Salesians Sant Antoni Abat

24 diciembre 2015

La XV edició del Concurs de Pessebres Verticals dels alumnes d’1er cicle de Secundària de Sant Antoni Abat – València han malbaratat creativitat i companyonia.

Durant el temps d’Advent, els alumnes de Primer i Segon de l’ESO de Salesians Sant Antonio Abat, han realitzat uns divertits Pessebres verticals en cadascuna de les seues aules per a ambientar el pavelló i celebrar la vinguda del xiquet Jesús.

La iniciativa organitzada pel departament de Pastoral amb l’ajuda dels tutors i els professors de Religió, consisteix que els xics i xiques construïsquen el Pessebre sobre la cartellera de la classe en format vertical. Amb l’única condició que tots els dibuixos siguen fets per ells.

Els Minions, Toy Story, Looney toons, entre altres temes van servir enguany d’inspiració als alumnes que a més de crear preciosos pessebres, van treballar dins i fora de l’horari lectiu a preparar les presentacions dels mateixos, incloent balls, exposicions orals, aperitius, pastissos, tot l’imaginable amb tal d’aconseguir convèncer al jurat.

El jurat format per professors representants de totes les etapes educatives, va lliurar els premis a les quatre millors classes després del festival de nadal que va tenir lloc el dimarts 22 de desembre.

En aquesta edició els premis van recaure sobre:

  • Millor Belén Vertical (1ºESO): 1ºD (El xicotet regne de Ben i Holly)
  • Millor Belén Vertical (2ºESO): 2ºA (El joc de Parchís)
  • Millor presentació (1ºESO): 1ºB (Inside&Out)
  • Millor presentació (2ºESO): 2ºD (Guernica – Pablo Picasso)

També et pot interessar …