Concurs de disseny al Centre Juvenil de Salesians Las Palmas

17 diciembre 2014

El Centre Juvenil Salesià de la casa salesiana de Girona ha organitzat un concurs de disseny obert a tots els adolescents i joves majors de 10 anys, destinataris de la comunitat educativa i pastoral (ambients Escola, Centre Juvenil i Parròquia).

El concurs consisteix a crear un nou nom per al Centre Juvenil i preparar un disseny de diversos elements (nom, tipus de lletra, imatge, papereria i cartelleria, tampó …) destinats a ser la denominació i imatge representativa del Centre Juvenil Salesià en la documentació en suport paper o online que produeixi.

L’actual logotip ha de quedar inclòs en totes les propostes. Tots els altres elements que integren la nova proposta queden subjectes a l’originalitat i creativitat del dissenyador.

A més de les condicions indicades, i altres que s’indiquen en la resta d’aquest document, els concursants hauran de tenir en compte que el disseny haurà de ser original i inèdit.

A elecció del dissenyador, es pot incloure el logotip del Moviment Juvenil Salesià, respectant en qualsevol cas les normes del seu Manual d’Identitat Corporativa. Si el disseny és a color, s’aconsella utilitzar colors que siguin fàcilment traslladables a escala de grisos.

S’estableix un premi per l’únic guanyador: Una tauleta iPad mini 3 o iPad Air (segons existències)

Al web del centre es troben les bases i tots els elements necessaris per a la seva participació.

També et pot interessar …