Cinquanta persones de diferents projectes socials salesians preparen un musical sobre Don Bosco

22 mayo 2015


Xiquets, adolescents, pares, mares i educadors/as dels centres de Dia Entre Amics i Don Bosco i de les cases d’acolliment Don Bosco de València i Borriana, es van donar cita divendres passat en les instal· lacions de l’obra salesiana de Sant Joan Bosco a València. Amb molt bon ambient i destacada motivació, es va començar a posar en comú la part de l’espectacle que cada projecte havia estat preparant durant aquests mesos i que ara comencen a assajar de forma conjunta.

L’estrena es produirà el pròxim 31 de maig a Borriana, en la trobada dels Projectes Socials de la Regió de Múrcia i Comunitat Valenciana de la Inspectoria Maria Auxiliadora amb motiu de la celebració del *bicentenario del naixement de Don Bosco. Durant aquestes setmanes s’intensifiquen els preparatius d’aquesta trobada, en el qual està previst es donen cita unes 350 persones procedents de Cartagena, Alcoi, Elx, València i Borriana.

La Fundació Iniciativa Solidària Ángel Tomás naix el 4 de setembre de 2008, donant continuïtat al treball realitzat per l’Associació Don Bosco Cooperació per a promoure els projectes socials de la Inspectoria Salesiana. En l’actualitat els projectes socials de la Inspectoria Maria Auxiliadora en la Regió de Múrcia, Comunitat Valenciana i Aragó.

Entre els nostres projectes comptem amb centres d’acolliment de menors, centres de dia, pisos d’emancipació, projectes de suport educatiu, projectes d’atenció a immigrants, campaments urbans per a joves en risc d’exclusió social i programes de formació i promoció del voluntariat.

També et pot interessar …