Celebrat el "Natalino", trobada anual de salesians espanyols residents a Roma

14 diciembre 2015

Com és tradició de molts anys, prop ja de Nadal, els salesians espanyols residents a Roma es van trobar el passat diumenge 13 de desembre per celebrar la trobada anual de salesians espanyols residents a Roma, conegut com a "Natalino".

L’edició d’enguany va comptar amb un grup de 25 participants, entre els salesians i salesianes, destacant la presència dels dos inspectors dels Salesians a Espanya, Juan Carlos Pérez i Cristóbal López, que es troben a Roma fins al proper 19 de desembre en les jornades d’inspectors a la Casa General, i Sor María Nieves Reboso, Consellera de Formació per a les Filles de Maria Auxiliadora.

Aquesta trobada familiar reuneix els participants en l’Eucaristia, compartint pregària i el ressò de la Paraula. És temps d’intercanviar records i vivències d’un bon grup d’espanyols que presten servei a Roma Capital, a la Casa Genelacia de la Pisana, a la Visitaduría del UPS, Sant Callisto Catacumbes, al Vaticà, a Genzano i les salesianes de la Casa General, l’Auxilium i el noviciat.
 

 

També et pot interessar …