Celebrada la XXII Assemblea General de CONFER

12 noviembre 2015

Els inspectors i les inspectores de l’Espanya salesiana han participat en la XXII Assemblea General de CONFER celebrada del 10 al 12 de novembre a Madrid juntament amb els Superiors i Superiores Majors de les Congregacions Religioses.

‘Jo, enmig de vosaltres com el qui serveix’ ha estat la cita de l’Evangeli (Lc. 22, 27) escollida enguany com a lema. En aquesta ocasió, l’Assemblea va aprofundir en el que significa el servei de l’autoritat avui a la vida consagrada, en línia amb les reflexions sobre la invitació del Papa Francesc a l’Assemblea XX, de 2013.

En paraules del president de CONFER, P. Luis Ángel de les Heras, CMF, "el servei d’autoritat és un referent per a la resta dels serveis que les persones consagrades desenvolupem. El tema completa la crida que vam rebre durant la XXI Assemblea, de 2014, per anar cap a les altres ribes. Amb el servei d’autoritat, hem d’afrontar el nostre lliurament a Déu i als seus preferits ".

El passat 10 de novembre va presidir l’Eucaristia Mons. Renzo Fratini, Nunci Apostòlic, acompanyat en l’obertura per Mons. Vicente Jiménez Zamora, president de la CEVC, i el president de CONFER.
 
 

També et pot interessar …