Celebrada la primera trobada de coordinadors de qualitat

20 octubre 2015

El passat 14 d’octubre es va dur a terme a Sanlúcar la Mayor (Sevilla) la primera trobada de coordinadors de qualitat amb la participació de mig centenar de representants de les presències salesianes d’Andalusia, Extremadura i Canàries.
 
Entre els temes centrals van destacar els canvis en la norma ISO en la seva versió 2015 amb les concrecions per als centres salesians i les principals informacions sobre el nou plantejament en Auditoria Externa. Cal destacar que des de la Inspectoria Maria Auxiliadora s’ofereix un itinerari en aquest camp per anar de la mà de la renovació pedagògica promoguda per a les escoles salesianes.

Altres continguts treballats es van centrar en el seguiment d’accions correctives d’anys anteriors, les incidències en accions correctives 2015, algunes actuacions a desenvolupar aquest curs i qüestions relatives a Qualitas Educativa.

"Recentment hem renovat la certificació de qualitat dels nostres Centres i aquest curs abordem els canvis previstos en la norma ISO. Crec que és una oportunitat per centrar el Sistema en les persones i no tant en els processos que ja tenim consolidats. Són dues les trobades presencials que tenen els coordinadors de qualitat en el curs i es constitueixen en moments necessaris on arribar a acords, difondre orientacions, prendre decisions … D’aquí la importància que participem tots els centres ".
 
Amb aquestes paraules explicava David Domínguez, coordinador de qualitat per a Andalusia, Extremadura, i Canàries, el sentit d’una trobada que tindrà la seva següent cita el proper 27 d’abril de 2016, moment en què es durà a terme la lectura de l’informe d’auditoria externa de qualitat.

D’altra banda, per als propers 4 i 5 de novembre està prevista la trobada d’auditors interns a Sanlúcar la Mayor.

També et pot interessar …