Campanya Pobresa Zero: "Contra la riquesa que empobreix, actua"

17 octubre 2014

 

Avui, 17 d’octubre, és el Dia Internacional per a l’Eradicació de la Pobresa, i les ONG de la Inspectoria Maria Auxiliadora, Solidaridad Don Bosco, VOLS i Jóvenes y Desarrollo regió est, s’han adherit al Manifest "Contra la riquesa que empobreix, actua", i als actes reivindicatius previstos per avui a cada localitat.

Pobresa Zero és un moviment estatal, organitzat per la Coordinadora d’ONG per al Desenvolupament Espanya, que pretén implicar tots els sectors de la societat civil en la lluita contra les causes de la pobresa i de la desigualtat d’una forma urgent, definitiva i eficaç . Milers d’organitzacions a Espanya la secunden.

Aquest any, entre les diferents reivindicacions, es posa èmfasi en una fiscalitat justa i equitativa, amb un sistema tributari i una despesa pública que redistribueixin la riquesa i combatin les desigualtats.

 

 

S’ha convidat a participar en les diferents accions que s’organitzen al voltant de la setmana de la lluita contra la pobresa. I s’ha fet una crida a tota la ciutadania perquè es mobilitzi per demanar conjuntament que s’acabi amb la riquesa que empobreix dins i fora d’Espanya.

També et pot interessar …