Campaments i aventures per a 42 menors

28 julio 2015


El mes de juliol, i una vegada acabat el curs escolar i havent complit les obligacions escolars, ha sigut un gran mes ple d’experiències i aventures per als xics i xiques del Centre de Dia Entre Amics dins del campament urbà, gràcies a la col·laboració del programa Proinfancia de La Caixa, d’Eduque i de la Conselleria de Benestar Social.

El mes de juny es va dividir per a realitzar les tasques acadèmiques pendents i la preparació de les recuperacions, compaginant-ho també amb moments lúdics i festius. cal destacar d’aquest mes, la participació en la III trobada de menors de la Comunitat Valenciana amb una gran participació.

També la visita al Port de València amenitzat amb un bonic passeig amb vaixell per les seues instal·lacions. D’altra banda, durant el mes de juny, s’han estat realitzant diferents activitats com a jocs esportius, jocs de lògica o visites a la platja.

En el mes de juliol, va tenir lloc la II trobada de Centres de Dia del barri de Na Rovella, gaudint d’un matí de jocs al costat de la resta de menors que estan atesos per altres centres del mateix barri. cal destacar també d’aquest mes, la visita del grup de primària que va realitzar al Oceonografic de València, descobrint les diferents espècies d’animals que hi ha en el nostre planeta. Com a moments forts del mes de juliol, cal nomenar la setmana de campament del grup de secundària en el pirineu català, en el qual van tenir grans vivències i experiències estant en contacte directe amb la naturalesa i tot el que es pot aprendre d’ella, destacant les visites als llacs més importants de la zona. També, el grup de primària va gaudir d’una setmana de campament en l’Alberg Don Bosco d’Albaida, amb el tema principal de “Kung Fu Colla” els xics i xiques del Centre de Dia Entre Amics s’han entrenat dur per a aconseguir ser forts “guerrers del Drac”, assimilant una gran quantitat de valors i potenciant les seues habilitats intel·lectuals, físiques i humanes.

Per a finalitzar el mes i el curs, tots els menors al costat dels seus educadors, van tenir una jornada festiva en l’Alberg d’Albaida diumenge passat 26 de juliol, gaudint de la piscina i una gran paella per a tots.

També et pot interessar …