Aspirants i cooperadors amb 25 anys de promesa es troben a Sevilla

25 noviembre 2015

La casa d’espiritualitat salesiana de Sanlúcar la Mayor va acollir durant el cap de setmana del 20 al 22 de novembre als aspirants i cooperadors amb 25 anys de promesa en una trobada que ha reunit a gairebé dos centenars de participants en un cap de setmana ple de emocions, treball i il·lusió.

Va començar la trobada divendres amb l’arribada dels gairebé cent aspirants que, al costat de molts formadors, van començar a trencar el gel amb un bingo del coneixement. El dissabte al matí va començar la Trobada del "pin de plata", com es coneix popularment a aquest grup, amb prop de 75 participants que en els primers moments van viure amb enorme emoció l’acollida pel retrobament.

La ponència titulada "Fidelitat i Felicitat" impartida per José Javier García-Carpintero va animar als assistents a seguir fidels com la promesa demana. Paral·lelament els aspirants participaven en la ponència sobre "l’organització i el servei" que va impartir Raúl Fernández Abad, conseller mundial per a la Regió. A aquesta va seguir-hi una ponència sobre l’"Espiritualitat del dia a dia" impartida pel vocal del Consell provincial Juan Francisco Falcón. Després de dinar els aspirants van poder participar de la ponència "Apunts per a l’economia solidària" del vocal de formació i economista Ignacio Vázquez.

La visita a l’Expofidelidad per part del grup de veterans va ser sens dubte un gran moment de comunió intergeneracional, d’intercanvi de vivències i de múltiples anècdotes entre fotografies, projectors de diapositives i VHS, alguna pel·lícula en rotllo de 16 mil·límetres, elencs, projectes i molta vida compartida que va desembocar en una celebració de l’Eucaristia intensa, emocionant i que va comptar amb l’animació músical dels germans de Ronda.

Després del sopar al hall de la casa va acollir una vetllada anomenada "Cuéntame" posant un colofó ??d’or a un dia molt intens.

Diumenge va tenir lloc la ponència sobre la missió, impartida pel salesià cooperador Gustavo Pérez que va parlar de la seva experiència vital com a cooperant internacional a Alep (Síria) amb una crida a l’autenticitat i al compromís que va calar profund en tota l’assemblea.

Un cap de setmana inoblidable per a tots els participants que va acabar amb un "ens veiem a Granada", com a anunci de la propera Assemblea Provincial que tindrà lloc els dies 16 i 17 d’abril sota el lema "Comunitats fraternes vivint la misericòrdia".

També et pot interessar …