Aquest diumenge, la missa de TVE des de les Salesianes de Salamanca

12 diciembre 2014

Aquest diumenge 14 de desembre, a les 10:30 hores, en La 2 de TVE, es retransmetrà la missa des de la capella del Col·legi Sant Joan Bosco, de les salesianes a Salamanca. Com a motiu de fons està la celebració, enguany, del X Aniversari de la beatificació de Sor Eusebia Palomino, salesiana de Salamanca que va començar en aquesta casa el seu camí dins de l’Institut de les Filles de María Auxiliadora.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins de les activitats que les salesianes estan duent a cap enguany, per a donar a conèixer la figura de la Beata Eusebia Palomino. En el programa de TVE s’emetrà un reportatge, a les 10:30, sobre la vida de Sor Eusebia i els trets més destacats de la seua espiritualitat. La missa és diumenge 14 de desembre, un dia abans de la data del naixement de Sor Eusebia.

Morta als 35 anys, Sor Eusebia va ser beatificada el 25 d’abril de 2004, per Sant Joan Pau II. En l’homilia, el Papa va assenyalar que “el Senyor diu a Pere de manera decidida i taxativa: “Segueix-me”. També Sor Eusebia Palomino, de les Filles de Maria Auxiliadora, va sentir un dia la crida de Déu i va respondre a través d’una intensa espiritualitat i una profunda humilitat en la seua vida diària. Com a bona salesiana, va estar animada per l’amor a l’Eucaristia i a la Verge. Allò important per a ella era estimar i servir; la resta no contava. Amb la radicalitat i la coherència de les seues opcions, Sor Eusebia Palomino Yenes traça un camí fascinador i exigent de santedat per a tots nosaltres i molt especialment per als joves del nostre temps”.

L’eucaristia d’aquest diumenge estarà presidida per Juan Carlos Pérez Godoy, inspector salesià de la Inspectoria Santiago el Major, i concelebraran els directors de les cases salesianes de Salamanca, entre uns altres. El programa també pot seguir-se en directe, a través d’internet:

http://www.rtve.es/television/la-2-directo

 

També et pot interessar …