Antics alumnes salesians de totes les edats units per Don Bosco

6 febrero 2015


El passat dia 31 de gener i després de celebrar dies anteriors l’Eucaristia pels difunts de l’Associació de l’any 2014 i la Donació de Sang amb quasi 60 donacions, va tenir lloc la celebració de la Festa de la Unió dels Antics Alumnes de Don Bosco d’Alcoi.

La Eucaristia va ser l’acte central amb imposició d’insígnies als alumnes de cambra de Secundària que finalitzaran al juny els seus estudis en el col·legi, i als antics alumnes amb 25 i 50 anys de permanència i fidelitat en l’Associació.

El Sopar posterior amb presència de totes les branques de la Família Salesiana presents a Alcoi, i col·lectius vinculats a l’obra salesiana, amb assistència de més de 100 persones va ser el colofó a la Festa de Sant Joan Bosco.

L’endemà ens unim a la Festa d’Aniversari de Don Bosco amb motiu del Bicentenari del seu naixement, festa que va tornar a conjuminar a tota la Família Salesiana d’Alcoi en els patis del Col·legi Sant Vicent Ferrer amb eucaristia i activitats vàries especialment per als més xicotets.

També et pot interessar …