ANS en els patis digitals: Facebook i Flickr

30 enero 2015

El 31 de gener, solemnitat de Sant Joan Bosco, amb motiu del Bicentenari del seu naixement, l’Agència Info Salesiana (ANS), llança la seva pàgina oficial de Facebook, fortament desitjada pel Rector Major, Don Ángel Fernández Artime, i el seu Consell. El perfil a Flickr, al seu lloc, s’utilitzarà per posar a disposició dels usuaris àlbums sencers de fotografies en alta resolució, sobre els esdeveniments directament seguits per l’Agència.

La pàgina de Facebook de l’Agència ANS vol ser un espai digital en el qual compartir tota la informació publicada al lloc web, com ja succeeix en el cas també dels 6 perfils de Twitter, però no només això. També es compartiran moltes de les notícies publicades en els altres llocs web oficials i en les pàgines de Facebook de les diferents Inspectories i obres salesianes, dels Butlletins Salesians, etc … que siguin d’interès per a la Congregació Salesiana, la Família Salesiana, els joves i les famílies.

També seran publicades fotografies inèdites d’esdeveniments, amb textos només en l’idioma original o en les tres llengües més parlades a la Congregació Salesiana: Italià, Anglès i Espanyol. Serà compartits comentaris del Rector Major publicats a la seva pàgina o remesos a l’Agència, així com els altres membres del Consell General.

El perfil a Flickr en el seu lloc s’utilitzarà per ANS per fer disponibles als seus usuaris àlbums sencers de fotografies en alta resolució sobre els esdeveniments directament seguits per l’agència; cadascuna de les fotos es pot descarregar en format original, i compten amb la llicència Creative Commons, amb la possibilitat d’usar-citant el seu autor (ANS) i sense fins comercials; els interessats en usar amb fins comercials requeriran de l’autorització d’ANS.

Amb l’arribada a Facebook i Flickr, ANS s’ha compromès a seguir totalment les orientacions del Rector Major i del Papa Francesc a ser fidels no només l’Església, a la Congregació Salesiana ia la Família Salesiana, sinó per estendre una mà als joves , les famílies, a tots aquells que tenen el desig i la necessitat de compartir els somnis, com els de Don Bosco.
 

També et pot interessar …