Alumnes salesians guanyen el concurs literari organitzat pel Ministeri de Defensa

10 febrero 2015


El concurs que porta per títol ‘Carta a un militar’, ja té guanyadors a nivell provincial. En concret, la guanyadora d’Alacant és l’alumna, Patricia Córcoles Botella, del col·legi María Auxiliadora d’Alacant, mentre que Carlos Coderch Serna, de segon curs de Batxillerat del Col·legi Salesià Don Bosco, ha quedat finalista.

Els alumnes participants van realitzar una redacció en la qual es van reflectir les virtuts i valors militars, com la disciplina, el valor, l’honor, l’amor a la pàtria, l’esforç i el lliurament. “Una magnífica oportunitat perquè els joves participants es familiaritzen amb els principis i fonaments que regeixen l’entorn castrense” segons expliquen els organitzadors del concurs.

Aquesta és la segona edició del certamen organitzat per la Direcció general de Reclutament i Ensenyament Militar, dirigit a alumnes de quart curs de Secundària i primer i segon Batxillerat de tota Espanya així com centres educatius espanyols en l’estranger.

Els premis oferits estan relacionats amb les noves tecnologies, i tots els alumnes participants rebran a més un Diploma Acreditatiu. També hi haurà un regal per al Centre Docent corresponent al guanyador nacional amb finalitats didàctiques. Durant el mes de març es triarà a el  guanyador a nivell nacional.

També et pot interessar …