Acte central del bicentenari de Don Bosco a Catalunya

9 febrero 2015

Diumenge, 8 de febrer, ha tingut lloc l’acte central del bicentenari del naixement de Sant Joan Bosco a Catalunya, organitzat per Salesians i Salesianes. Unes 300 persones s’han aplegat durant el matí per participar d’una jornada formativa molt enriquidora a la casa de Martí-Codolar.

Una taula de testimonis formada per Jordi Lleixà, titular de l’escola salesiana de Terrassa, Carmina Panera, de Salesianes Terrassa i de la Fundació Maria Auxiliadora d’acció social, Marta Vázquez, responsable del Centre Obert de Martí-Codolar, Iñaki Ortigosa, de Grups de Fe de Sabadell, i Núria Fernández, salesiana cooperadora molt vinculada a l’obra de Sant Boi de Llobregat, ha transmès la forma com viuen, avui, el carisma de Don Bosco.

Totes les experiències plantejaven un denominador comú: experiències d’alegria i d’altruisme, i en el centre, els infants i joves, especialment els més necessitats. I sempre oberts a la transcendència de l’experiència de Déu.
 
Després de la Taula hi ha hagut espai per a la reflexió personal, temps per mirar cap a dins, i posteriorment s’han conformat 15 grups en els quals s’ha compartit experiència, vida, fe, il·lusions.
 
L’acte ha finalitzat amb una emotiva celebració eucarística presidida per Joan lluís Playà, delegat de l’Inspector a la zona nord de la Inspectoria de Maria Auxiliadora, que ha animat a tothom a seguir fidels a la passió evangelitzadora de Jesús des del carisma de Sant Joan Bosco.
 

També et pot interessar …