A la recerca del canvi amb sentit en la III trobada de directius d'escoles

3 junio 2015

El passat dimarts 2 de juny a la seu inspectorial a Sevilla es va dur a terme la tercera trobada per a Escoles Salesianes d’Andalusia, Extremadura i Canàries amb l’assistència de més de mig centenar de directius i la representació de gran part del Consell Inspectorial.

A les portes del primer any de camí de la Inspectoria Maria Auxiliadora la finalitat d’aquesta jornada es va centrar en tancar el curs de treball fent síntesi del mateix i projectant el proper curs. D’altra banda el moment de trobada va possibilitar compartir amb totes les escoles l’inici del treball Inspectorial sobre Innovació Educativa, "recordant el sentit, proposant camins, rebent necessitats, unint voluntats i projectant-se cap a una visió comuna", a més d’establir les bases de la nova organització de la Protecció de Dades Inspectorial.

Per la seva banda l’Inspector, Cristóbal López agraïa l’esforç realitzat durant el curs i estenia la seva invitació a fer "un canvi amb sentit, sense oblidar la finalitat de l’Escola salesiana, constructora de bons cristians i honrats ciutadans". També va tenir paraules d’agraïment per a Juan Villarejo per la seva trajectòria al capdavant de la coordinació d’Escoles.

La jornada va servir per retre un homenatge per la feina feta i per cedir el testimoni a Joaquín Martín Calleja al capdavant de les escoles salesianes d’Andalusia, Extremadura i Canàries de la Inspectoria Maria Auxiliadora.

 

També et pot interessar …