80 veus ofereixen a Don Bosco un concert solidari

13 marzo 2015


Amb motiu del bicentenari del naixement de Sant Joan Bosco, Salesians Alacant va organitzar un concert solidari. Més de vuitanta veus del "Cor Don Bosco 100" van cantar l’himne del bicentenari  i un ampli repertori de cançons del Musical Don Bosco estrenat en 1988, any centenari de la mort de Don Bosco.

A les veus del cor, acompanyades per professionals de la música i professors del col·legi, es van sumar veus d’antics alumnes alumnes que van interpretar cançons del musical “Don Bosco 88”, que ells van viure en el seu temps d’escolars d’aquest col·legi.

El recaptat es va destinar al Projecte solidari "Espais de pau" per a la República Centreafricana. La campanya "Espais de pau cerca possibilitar l’atenció educativa en els centres salesians de Damala i Galabadja (a Bangui, la capital), treballant amb la infància i la joventut el valor de la pau, després de la crisi soci-política que encara avui perdura a República Centreafricana.

Es pretén que aquests centres puguen reprendre les activitats educatives, recolzant a aquells xiquets, xiquetes i joves que s’han vist més afectats pel conflicte bèl·lic existent. Oferir-los l’oportunitat de tenir un ofici i rebre formació és la millor opció per a garantir la seua inserció soci-laboral.

També et pot interessar …