75 anys: aprenent de tu, aprenent amb tu

31 marzo 2015


Sota el lema "75 anys: aprenent de tu, aprenent amb tu" Salesianos Zaragoza ha promogut durant el mes de març, per als alumnes de Batxillerat, les IV jornades interdisciplinàries. Amb l’aniversari del col·legi com a tema de fons, la secció va rebre a antics alumnes, es va preparar un projecte solidari, es van escoltar experiències,  es va participar en un cinema Fórum i es va jugar en el pati amb els monitors de Trobada.

Durant tres dies es van aparcar els llibres, perquè coneixeren la filosofia de Don Bosco i els joves pogueren aprendre d’una manera diferent. Per a concloure aquesta experiència, el grup va realitzar un viatge a Barcelona, on van visitar temple del Tibidabo i la  Sagrada Família. Amb aquest viatge es van donar per concloses les jornades d’aquest curs 2014-2015.

Salesians Saragossa celebrarà al llarg del 2015 el seu 75 aniversari i la realització de la profecia que va fer Don Bosco en 1886 quan va afirmar que a Saragossa hi hauria “una gran casa”. Actualment, Salesians “Ntra. Sra. del Pilar” és un centre educatiu concertat en el qual se segueix l’estil educatiu de Don Bosco. Ofereix els cursos d’Infantil segon cicle, Primària, Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior. Ho formen més de 1500 alumnes i més de 100 educadors i personal d’administració i serveis, compromesos amb l’esperit de Don Bosco.

També et pot interessar …