26 enero 2016

L’escola esportiva de Taekwondo del centre social Don Bosco de la Parròquia salesiana de Jesús Obrero de Sevilla va participar el passat 23 de gener al campionat d’Andalusia celebrat a la localitat de Bormujos (Sevilla) amb un equip format per cinc noies i dos nois.

En aquesta prova, classificatòria per als campionats nacionals, l’equip salesià va arribar al podi en aconseguir un or i tres bronzes. La victòria va arribar de la mà de Nabila Djeda, en la categoria de -44kg femení, que va aconseguir l’or i la classificació per al campionat nacional. Per la seva banda, Elena Vázquez Gualda en la categoria sènior -44 kg es va proclamar tercera d’Andalucia a l’aconseguir el bronze, igual que Anabel González Àvila, en +59 kg femení, i Alejandro Mora García a la categoria masculina -37 kg.

Cal destacar la gran participació de Rocio Álvarez Falcón, que al mateix temps és preparadora i coach de l’equip femení, juntament amb Chayma Djeda, que és l’actual campiona d’Andalusia Pre cadet i de l’Open Internacional a -37 kg femení, tot i que per la seva edat ha passat a la categoria Cadet.

A més d’aquests reconeixements esportius l’escola esportiva de Taekwondo del centre social Don Bosco compta en la seva plantilla amb dos campions i 3 subcampions del Trofeu de Granada, considerat el més important d’Andalusia, juntament amb una campiona de l’Open internacional.


 

També et pot interessar …