25 enero 2016

“Més que encantat, emocionat va eixir el públic assistent a la primera representació de ‘Encantats amb Don Bosco’”. Aquesta és la sensació de la primera posada en escena d’aquest recital que es va estrenar divendres passat, que va tenir dues passades més durant el cap de setmana i que forma part dels actes de cloenda del 75 aniversari de la presència salesiana a Borriana.

Tretze temes musicals, en rigorós directe, van inundar la sala de l’esperit alegre i conciliador de l’il·lustre sacerdot i educador italià, del que es compleixen dos-cents anys del seu naixement.

Més d’un centenar de persones -entre xiquets, joves i adults- van participar en el recital amb el qual es tanquen els actes del 75 aniversari de la presència salesiana a Borriana, juntament amb una vigília d’oració que tindrà lloc divendres que ve 29 i una missa el diumenge 31 de gener -festivitat de Sant Joan Bosco- que retransmetrà TVE.

Els nervis dels dies previs van quedar en bambolines, i va poder veure’s un espectacle vibrant, digne de les millors representacions que s’han pogut veure en el col·legi salesià de Borriana, ja acostumat des de fa anys a grans representacions. Música de qualitat, interpretada amb molt entusiasme, amb uns músics, alguns ja veterans, que exterioritzaven que li l’estaven passant en gran; ni mes ni menys que la Don Bosco Big-Band. El públic no va poder resistir-se i va acompassar amb palmells les cançons.

El concert, amb 13 cançons en directe sobre la vida, obra i somnis de Sant Joan Bosco, és un homenatge al sant que va inspirar la congregació salesiana. A més de la música i els cors i solistes-, Encantats amb Don Bosco incorpora presentacions, balls i escenes per a donar forma a un projecte comú que va començar a gestar-se a mitjan passat any i que ha unit a més d’un centenar de persones, entre xiquets, joves, músics, mares i pares, professors, alumnes i ex alumnes del col·legi, i amics de l’obra salesiana de Borriana.

Video del recital.

També et pot interessar …