20 enero 2016

Durant la segona setmana del mes de gener, Ángel Asurmendi, vicari inspectorial, visità la presència salesiana de El Campello, Alacant. Amb l’objectiu de conèixer la vida i projecte de la casa.

En un clima de familiaritat i des del quotidià, Ángel Asurmendi va tenir l’oportunitat de trobar-se amb alguns representants dels diferents ambients, grups i família salesiana de El Campello. Va tenir l’ocasió de conèixer a les persones que porten avant el Projecte Educatiu Pastoral i l’activitat i missió en si. “Van ser dies de família i trobada de molt interès que ens ajuden a seguir creixent com Inspectoria”, ressalten.

Els alumnes del col·legi, professors, animadors del Centre Juvenil i socis, així com catequistes i animadors del IEF i comunitat parroquial; Família Salesiana, i per descomptat la Comunitat Salesiana, van tenir la satisfacció de compartir moments de diàleg, riures, convivència, oració i reflexió amb D. Ángel, el qual va animar a seguir treballant per la missió sabent que l’important és la vida que se li dóna al projecte en clau pastoral, evangelitzadora.

També et pot interessar …