20 enero 2016

Durant els dies 14 i 15 de gener van tenir lloc a Sevilla les trobades d’orientadors i banc de formadors amb la participació dels representants de les cases salesianes d’Andalusia i Extremadura.

Després de la salutació de Joaquín Martín, coordinador d’Escoles per a la zona sud de la Inspectoria, i de compartir el desenvolupament del primer trimestre, es va passar a presentar el Projecte Pedagògic Pastoral posat en marxa en els centres i les actuacions en relació a ell. A més, es van presentar les instruccions sobre Atenció a la Diversitat i es van aclarir qüestions de suport de funcionament en relació a Qualitas, dins el Pla d’Atenció a la Diversitat i al Pla d’Acció Tutorial.

"Diversos són els projectes posats en marxa a les escoles aquest curs dels que d’alguna manera hem de prendre protagonisme d’una forma especial. En la primera trobada que vam tenir el dia 17 de setembre vam presentar les nostres línies de treball i sobretot la manera en què anàvem a treballar aquest curs. Després d’aquest primer trimestre ens toca revisar el que estem fent i seguir creixent en les línies que ens havíem plantejat ", amb aquestes paraules explicava Manuel Redondo Vidal, responsable d’orientació en l’Equip d’Escoles, el sentit de una trobada que es troba dins de l’acompanyament al Projecte d’Actualització Pedagògic Pastoral. "Des de l’equip d’escoles estem convençuts de la importància del lideratge dels equips directius dels centres perquè aquest projecte dels seus fruits i més del paper important que poden tenir com a suport els equips d’orientació dels centres", afegia.

D’altra banda, el 15 de gener va tenir lloc el "training" del Banc de formadors amb l’objectiu de tenir una sessió formativa, a càrrec d’Edebé, que tindrà la seva rèplica en els centres com a presentació de les metodologies afins a la proposta educativa salesiana .
 

 

També et pot interessar …