20 enero 2016

Salesians Joan XXIII d’Alcoi ha organitzat la primera edició del Concurs Fotogràfic Don Bosco. “Representa una novetat entre el nombrós ventall d’activitats per celebrar la Festa del nostre Patró”, expliquen des del col·legi, que ha escollit com a tema per a la primera convocatòria: l’alegria.

Podran participar tots aquells alumnes matriculats en el col·legi, des de Primària fins als alumnes de FP Bàsica i CFGM. També podran participar els pares i mares d’alumnes del Centre així com els professors de qualsevol de les etapes, que no siguen professionals de la fotografia. Els participants hauran de presentar una fotografia original realitzada per ells mateixos, en format digital en la qual es represente el valor de l’alegria.

S’atorgarà un premi per cadascuna de les categories:

  • Alumnes primària
  • Alumnes Formació professional
  • Mares, pares i professors

Les fotografies hauran d’enviar-se a l’adreça de correu electrònic: alcoy.juanxxiii@salesianos.edu afegint com a Assumte: Concurs Fotogràfic Don Bosco. Des del dia 14 de gener fins al dia 27 de gener, tots dos inclusivament.

Durant la festa escolar del dia 29 de gener s’exhibiran les fotografies presentades al concurs i es lliuraran els premis als guanyadors.

El premi consistirà en el lliurament al guanyador d’un llenç de la fotografia premiada.

Bases del concurs.

També et pot interessar …