20 enero 2016

El col·legi Salesià d’Alcalá de Guadaíra ha signat un conveni de col·laboració en matèria de formació i divulgació amb el Centre d’Investigacions Científiques Isla de la Cartuja de Sevilla.

L’acord permetrà al centre escolar comptar amb la col·laboració de l’organisme científic en la formació del seu alumnat. Arran d’ell se celebraran xerrades i conferències. Es duran a terme visites formatives a les instal·lacions de La Cartuja i els seus tècnics ajudaran els professors en la preparació dels projectes d’investigació.

L’acord també inclou la possibilitat d’assessorar el professorat en el muntatge, ús i manteniment d’un laboratori. A més de col·laborar en la participació dels Salesians en esdeveniments científics com la Fira de la Ciència, olimpíades, concursos o subvencions.

Segons expliquen des del centre, aquest conveni forma part del Pla de Millora de l’Àrea de Ciències que ha començat a aplicar-se en aquest curs i que «repercutirà en un millor aprenentatge de les ciències per part del nostre alumnat».
 

També et pot interessar …