19 enero 2016

La presència salesiana de l’Avinguda de la Plata ha rebut la visita del pare Inspector don Cristóbal López, durant tres dies, del dimarts 12 al dijous 14 de gener.

En el matí del dimarts 12 de gener va visitar les instal·lacions de la casa i es va reunir amb el director de l’Obra, l’Equip directiu del col·legi i el Director col·legi. A la tarda, va voler tenir una trobada amb tot el professorat i el personal administratiu i de servei (PAS), que va tenir lloc a la Sala 200, plena amb tot el claustre de professors i el personal de la casa. Les seves paraules van suposar un dels moments més significatius. No només van causar una excel·lent impressió entre els educadors assistents, sinó que van obrir horitzons i propostes de futur.

Aquesta mateixa tarda, es va reunir amb l’Administrador, va visitar la plataforma social del Centre de Dia i el Consell de l’Obra Salesiana (COS). A la nit va mantenir una trobada amb la Junta del Centre Juvenil Entre Amics.

El dimecres 13 va estar dedicat preferentment a la comunitat salesiana, encara que també va haver-hi moments per estar amb els joves i compartir amb la resta d’ambients. Després de l’Eucaristia i reflexió amb la comunitat, va donar els Bon dia en el Pavelló de Batxillerat, als xiquets i xiquetes de 4 d’ESO i Batxillerat. A la tarda, va acudir a la trobada amb el Consell Pastoral de la Parròquia i ADMA. Finalment, en el matí del dijous 14, va donar els Bon Dia als xiquets d’Educació Primària.

En definitiva, tres dies de convivència amb els salesians i els diferents ambients d’aquesta casa. Li agraïm enormement la seva presència i dedicació que ens anima a seguir endavant fent realitat el carisma de don Bosco en aquesta casa salesiana.

També et pot interessar …