19 enero 2016

L’obra salesiana de Borriana posarà aquest mes de gener el punt final als actes commemoratius del 75 aniversari de la seua presència en la ciutat amb diferents activitats, que començaran divendres que ve dia 22, a les 22.00 hores i en el teatre del col·legi, amb l’estrena del recital “Encantats amb Don Bosco.”

El concert, amb 13 cançons en directe sobre la vida, obra i somnis de Sant Joan Bosco, és un homenatge al sant que va inspirar la congregació salesiana. A més de la música i els cors i solistes-, “Encantats amb Don Bosco” incorpora també presentacions, balls i escenes per a donar forma a un projecte comú que va començar a gestar-se a mitjan passat any i que ha unit a més d’un centenar de persones, entre xiquets, joves, músics, mares i pares, professors, alumnes i ex alumnes del col·legi, i amics de l’obra salesiana.

Les representacions continuaran el dissabte 23, també a les 22.00 hores; i el diumenge 24, a les 18.00 hores. Les entrades, amb un donatiu de 5 euros, poden arreplegar-se fins al divendres en la sala de juntes del col·legi salesià, en horari de 9.30 a 11.30 i de 17.30 a 19.30 hores.

La programació de la cloenda del 75 aniversari continua la setmana següent amb una vigília d’oració i acció de gràcies a Don Bosco, que tindrà lloc el divendres 29, a les 20.30 hores, en la Parròquia de María Auxiliadora. La vigília està oberta a tota la població de Borriana, segons ha explicat el director de l’obra salesiana, Fernando Miranda, i la invitació s’ha fet extensiva a les diferents parròquies i congregacions religioses de la ciutat.

Els actes finalitzaran el dia 31, festivitat de Sant Joan Bosco, amb una missa solemne a les 10.30 hores, que podrà seguir-se en directe en La 2 de TVE i per internet, a través de la web www.rtve.es.
La comunitat salesiana de Borriana convida a tots a participar d’aquests actes i viure amb intensitat el tancament d’aquest 75 aniversari.

També et pot interessar …