15 enero 2016

L’alumne Enrique Férez Lorente de 2º curs d’Informàtica i Comunicacions de la Formació Professional Bàsica de Salesians Cartagena, ha sigut premiat en un concurs #lovemyapprenticeship, organitzat per la Unió Europea per a promoure la Formació Professional a Europa. El seu vídeo ha rebut el premi al vídeo més votat (amb major nombre de likes) en un concurs de fotos i vídeos per a estudiants de formació professional de tota Europa.

L’objectiu del concurs és mostrar a tothom, el millor del teu període d’aprenentatge en la formació professional, amb un breu vídeo o fotografia. Enrique ha hagut de conformar-se amb el segon premi ja que el seu vídeo no va ser el seleccionat pel jurat de la Comissió Europea.

Des de Salesians Cartagena donen l’enhorabona al seu alumne pel seu gran treball i animen a tots els seus estudiants a participar en aquest tipus d’iniciatives. “Qualsevol alumne de qualsevol etapa pot aconseguir grans assoliments si li’l proposa. Enrique és una mostra d’açò”, assenyalen.

El premi que va consistir en una lent de “ull de peix” per a fotografia i de diversos articles de marxandatge relacionats amb la Unió Europea (samarreta, bolígraf, comic, clauer, etc.) va ser lliurat amb gran orgull pel seu professor Miguel Ángel Martínez Aguilar i pel Director de la Formació Professional José Teruel Carrillo.

Des del següent enllaç es pot veure el vídeo presentat al concurs per Enrique.

També et pot interessar …