14 enero 2016

La nit prèvia de Reis el Centre Juvenil Áncora va regalar solidaritat. Aprofitant les festes nadalenques i l’arribada dels reis mags, alguns dels monitors del Centre Juvenil Áncora, van voler portar una mica de la seva màgia a un sector vulnerable, els indigents.

El projecte “regala solidaritat”, desenvolupat pel grup d’acció social, consistia a comprar un regal per a aquelles persones que viuen al carrer. Però no un qualsevol, sinó un que els servís en el seu moment a dia (mantes, productes d’higene personal, capells, guants, bufandes o productes nadalencs entre uns altres), i lliurar-los-hi en persona.

Per al repartiment, van acompanyar a la Creu Roja en la seva ruta dels dilluns, i van poder anar donant els regals que havien preparat, a més de mantes i roba d’abric de part de Càritas.

“Passarem un bon moment de companyia i escolta, en el qual vam poder aprendre que no cal tornar la cara davant ningú que et demana ajuda. Doncs de vegades, els que menys tenen són els que més disposats estan a oferir el millor d’ells i a compartir el poc que tenen”, expliquen des de Áncora. I agraeixen a Creu Roja, el fer-los el seu projecte més fàcil i accessible. “A més, d’ensenyar-nos una petita part de la gran labor que duen a terme”, afegeixen.
 

També et pot interessar …