14 enero 2016

16 entitats del barri de Navas de Barcelona Navas ensenyen els veïns i usuaris del centre cívic del barri quines són les activitats i projectes que desenvolupen. En forma d’exposició, i a través de fotografies, documents i cartells, reivindiquen la tasca que fan dia a dia.

Cesár Marcos, director de la Plataforma d’Educació Social dels Salesians a Navas, explica que “al Centre es busca la igualtat d’oportunitats per als infants i adolescents amb més dificultats de la nostra societat”.
 
 
L’exposició s’anomena ‘Això passa a Navas‘ i està organitzada pel Pla Comunitari del barri. Hi participen entitats de l’àmbit educatiu, socioeducatiu, sanitari, la parròquia Sant Joan Bosco o l’Associació de veïns de Navas. És la primera vegada que les entitats del barri organitzen aquesta exposició. La mostra es podrà veure fins al 2 de febrer al Centre Cívic de Navas. Aquell dia, es farà una xerrada que girarà entorn de la participació ciutadana.
 
Navas és un barri del districte de Sant Andreu des de 1993. És petit, actualment té uns 23.000 habitantsque representen el 15% de la població del districte, i hi ha una trentena d’entitats. Una mica més de la meitat, 16, han decidit visualitzar i donar a conèixer als veïns del barri quines entitats hi ha a Navas i quines activitats fan. Per fer-ho han elaborat uns grans cartells on han enganxat fotografies, documents i diverses manualitats. En aquests, s’especifiquen les dades de contacte de cada entitat i s’hi pot trobar molta informació útil.

 

També et pot interessar …