14 enero 2016

El col·legi Salesians de Monzón va celebrar el passat mes de desembre la VII Setmana Tecnològica de Formació Professional. A través d’aquestes jornades, el centre pretén impulsar una estreta correspondència entre el món professional i acadèmic.

En aquesta ocasió, van ser moltes activitats per tractar alguns dels àmbits i especialitats que abasten els cicles formatius que s’imparteixen en el centre en les branques d’administratiu, electricitat i robòtica, i mecanitzat. Entre elles, cinefòrum sobre emprenedors, recerca de feina a Internet, taller sobre addiccions, sobre competències que busquen les empreses, l’entrevista laboral, el dia a dia en el lloc de treball, xerrades sobre experiències emprenedores, termografia, UNED, visita als tallers Fidel Corts i Revenga, visita als jutjats de Montsó …

Tot això amb la col·laboració d’institucions com Creu Roja, CESTE, IAF, els tallers i empreses assenyalats i professors del centre.
 
La valoració d’aquesta setmana ha estat molt positiva tant per la participació de l’alumnat com per l’aprenentatge que això suposa per a ells: "És una forma diferent d’aprendre i més a prop del món laboral" assenyalava un dels assistents. I és que l’enfocament diferent que cada participant aporta suposa una informació útil perquè els alumnes puguin fer-se una idea propera de la vida professional.

També et pot interessar …