12 enero 2016

La primera tertúlia d’aquest 2016 en l’Ateneu de Maó, comptarà amb la presència de la convidada Antònia Florit, orientadora laboral, que explicarà el servei gratuït que ofereixen els salesians a persones que estan en situació d’atur de llarga durada. Antonia s’encarrega de donar eines i acompanyar-les en el seu procés de cerca de treball.

Salesians Ciutadella ha obert recentment un servei de col·locació per atendre a persones en situació de desocupació, especialment les que porten un o dos anys en aquesta situació. El servei realitza dues grans actuacions segons les necessitats de les persones aturades, d’una banda, i de les empreses en la cerca de treballadors, per un altre.
 
Els Salesians a Ciutadella, coneguts popularment com Calós, participen del programa d’ASTI (Acció Salesiana de Tecnologia i Innovació) per a la intermediació i orientació laboral, en vistes a la seva inserció al món del treball.

Aquest servei estarà situat en el despatx de l’APIMA i tindrà servei diari. A la pàgina web de Calós es pot trobar més informació sobre aquest nou servei així com la recepció de l’escola. 
 
Coneguem el nou servei de col·locació

El Servei Ocupacional Calós forma part de l’Agència de Col·locació ASTI (Associació Salesiana de Tecnologia i Innovació), amb número d’autorització 9900000164, per atendre a les persones aturades, especialment les que porten entre un i dos anys inscrites en l’atur i acompanyar-les en el seu procés d’orientació laboral i inserció al mercat de treball.
El caràcter del servei és obert i gratuït, per la qual cosa qualsevol persona que compleixi amb aquest perfil pot accedir.
El servei realitza dues grans actuacions segons les necessitats de les persones aturades, d’una banda, i de les empreses en la cerca de treballadors i treballadores, per l’altre.

Servei d’Orientació

T’ha passat alguna vegada que no saps per on començar a buscar treball? Has tingut etapes en què no sabies de què volies treballar? Envies molts currículums però no obtens resposta de les empreses? Saps què és el que et diferencia de la resta de treballadors i treballadores?

Si t’identifiques amb alguna de les qüestions anteriors, el Servei d’Orientació et facilita un major coneixement del mercat laboral i et permet avaluar si disposes de tot el que el mercat demana per accedir al treball (o treballs) que vols, i què pots fer per augmentar les possibilitats d’aconseguir-la.

És un recorregut que s’inicia amb una entrevista d’aprofundiment amb una professional, des d’una relació de confidencialitat i col·laboració mútua, per ajudar-te a construir ponts entre la teva situació laboral actual i la futura, mitjançant l’aprenentatge de noves competències que t’orientin progressivament en la teva inserció al mercat de treball.

Servei d’Intermediació

Sou empreses que oferiu un lloc de treball? Si és així, us interessa conèixer aquest espai que oferim als empresaris, de forma gratuïta, aportant candidatures per cobrir llocs de treball.

A partir del perfil professional requerit, la tècnica s’encarrega de buscar la seva base de dades les candidatures adequades per cobrir el lloc de treball. 

També et pot interessar …