11 enero 2016

L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) del Col·legi Salesià Maria Auxiliadora de Mèrida organitzarà el dia 24 de gener el XXIV Fons Popular Don Bosco, amb el qual recaptarà fons per l’ONG Missatger de la Pau Extremadura, i que estaran destinats a ajudar a famílies en risc d’exclusió social de la ciutat.

Així doncs, l’organització demana "l’aportació voluntària d’un euro", el qual anirà destinat "íntegrament" a l’ONG Missatger de la Pau Extremadura, per al programa d’Intervenció amb Famílies en Risc de Mèrida.

D’aquesta manera, tal com informa en una nota de premsa, l’AMPA ha indicat que "podran inscriure’s i participar tots els atletes que ho desitgin, sense distinció de sexe, nacionalitat, federats o no federats".

Per a això, el termini d’inscripció ja està obert, i es pot realitzar a través de l’adreça de correu electrònic fondodonbosco@yahoo.es, fins a les 14:00 hores, del dimecres 20 de gener.

En concret, aquesta aportació es pot fer arribar a l’organització, quan es vagi a recollir el dorsal o fent l’ingrés en el número de compte de la Caixa ÉS60 2100 2024 24 0200092899. Al seu torn, s’ha habilitat "una fila zero pel qual desitgi fer una aportació superior o pels quals no puguin córrer i vulguin col·laborar".

RECORREGUT PREVIST

Al seu torn, l’AMPA ha assenyalat que la competició es disputarà sobre un recorregut de set quilòmetres, per a les categories superiors, a partir de 14 anys, amb sortida a les 11:15 hores.

També, hi haurà una carrera per a les categories dels més petits, de 8 a 13 anys, amb un recorregut de dos quilòmetres, i amb sortida a les 10:30 hores.

A més, "tots els participants portessin xip en els seus dorsals amb el qual es farà el control en meta de la carrera"; i els dorsals es podran recollir els dies 18, 19 i 20 de gener en el col·legi Salesians de Mèrida, en horari de 17:00 a 19:30 hores.

PREMIS

Finalment, l’AMPA ha precisat que hi haurà trofeus pels tres primers classificats de cada categoria i medalles per a tots els nens participants. També, durant tot el matí de l’esdeveniment, l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes del col·legi repartirà "gratuïtament" les ja tradicionals molles amb xocolata entre els assistents, conclou la nota.

També et pot interessar …