8 enero 2016

El mes de Don Bosco va arribar al calendari i amb ell va ser presentat el nombre de gener del Butlletí Salesià d’Espanya. La revista oficial de la Congregació i de la Família Salesiana, que va néixer a Itàlia en 1877 per informar sobre les activitats i "cuidar de les ànimes i el bé de la societat civil", ha viscut un procés d’actualització al llarg del temps i en aquest any entrant la publicació espanyola ha donat a conèixer el seu nou disseny per apropar les notícies salesianes als nous lectors.

D’altra banda el Butlletí Salesià ha estat posat a la disposició de tots els interessats en format PDF, perquè pugui ser estès entre els contactes per correu electrónic. Està allotjat a la web www.donbosco.es i mitjançant diferents enllaços per a la seva consulta i descàrrega en línia.

Cal destacar que el proper 31 de gener s’estrenarà una nova web, adaptada a les xarxes socials, per ampliar el camp de distribució de la publicació entre els usuaris d’internet. A més aquest portal podrà comptar amb la col·laboració en l’elaboració de continguts com articuls, opinions i reportatges que portin el Butlletí Salesià més enllà de l’edició impresa.

Amb l’entrada del nou any també està disponible l’opció de fer arribar al consell editorial de la publicació el llistat d’adreces postals d’interessats a rebre la edició impresa del Butlletí Salesià.


Consulta els últims nombres de la publicació:

 
 
 
 
 
 
 

 

També et pot interessar …