24 diciembre 2015

Diumenge passat es va celebrar la tradicional festa de Nadal en la Plataforma d’Educació Social Alraso en Salesians Cartagena. Aquesta festa està destinada a tots els usuaris, voluntaris, equip i membres de la Comunitat Salesiana, amb l’objectiu de celebrar i compartir l’essència del Nadal. Un dia de convivència entre persones de diferents credos, cultures, edats i condicions. Un moment on compartir i posar en comú alguna cosa que ens uneix en una data tan assenyalada per als cristians.

Més de 120 persones de diferents cultures i religions van participar en la festa de Nadal, la qual va tenir una gran acceptació. L’acte va començar amb la salutació de Juan Bosco Sancho (director de l’obra salesiana de Cartagena) i amb la benedicció del menjar. Va prosseguir al llarg de la vesprada amb diferents activitats, entre elles una representació de teatre de el “Conte de Nadal” a càrrec dels xics i xiques del Projecte Shirika i una nadala que van preparar els més xicotets (grup de xiquets i xiquetes de ludoteca). Després van comptar amb la visita per endavant de Les seues Majestats, Els Reis Mags d’Orient que van saludar i van portar regals per a grans i xicotets.

La vesprada va finalitzar amb un bingo i un concert amb ritmes nord-africans al són dels tambors a càrrec d’un grup d’usuaris del projecte Awalé.


El Programa Alraso duu a terme des de començament de curs diversos projectes, entre ells destacar el Awalé, Shirika o el projecte d’Itineraris d’Inserció Laboral. En aquesta ocasió es commemora un moment tan important per als cristians com és el Nadal.

També et pot interessar …