24 diciembre 2015

El 21 de desembre va ser una jornada particular, Don Ángel Fernández Artime, Rector Major dels Salesians, durant el matí es va trobar amb les novícies de les Filles de Maria Auxiliadora de Castel Gandolfo i Via Appia i en la tarda va visitar el noviciat salesià en Genzano. Ha estat una experiència bella la de compartir amb les salesianes i els salesians més joves una salutació amb motiu de la festa de Nadal i donar-los un missatge d’alè.

"És sempre una bella oportunitat – manifestava el Rector Major – poder acompanyar les noves vocacions que el Senyor envia a la Família Salesiana". En efecte, es nota una vitalitat nova i molt especial el veure tantes jovenetes que han decidit seguir a Jesús a l’estil de Mare Mazzarello.

El Rector Major es va dirigir al noviciat de Genzano, lloc on els salesians que treballen a la Casa Generalicia, fent un dia de retir i oració amb motiu del Nadal van rebre la seva salutació juntament amb tota la comunitat del noviciat i els 17 novicis. Després d’una fotografia per al record i una salutació a cadascun dels novicis, va presidir la Santa Missa i en la seva homilia va convidar als participants a viure aquest temps de nadal pensant en els més pobres.

Els Novicis van ser convidats, expressament pel Rector Major per assumir els grans desafiaments de la vida; i el primer d’ells: "ser religiosos salesians que visquin amb radicalitat la trucada de Déu avui. Aquesta trucada al servei dels nostres nois i els nostres joves".

També et pot interessar …