18 diciembre 2015

El proper diumenge 27 de desembre, a les 16:00, a la casa salesiana de Morón de la Frontera, tindrà lloc la I Sant Silvestre de Don Bosco, una cursa solidària que neix amb la intenció de perpetuar en el temps mitjançant l’esport el record de la celebració del Bicentenari de Sant Joan Bosco.

La cursa té un objectiu solidari, per aquest motiu tots els que vulguin participar hauran de formalitzar la inscripció amb un donatiu de 5 € i portar el mateix dia de la prova un quilo d’aliment no perible que posteriorment la casa salesiana lliurarà a Càritas i a les Hermanas de la Cruz de la mateixa localitat sevillana.

"El grup de joves que està darrere de la cursa es troba amb molta il·lusió organitzant-la i amb la intenció que sigui una jornada no només per poder córrer, també és una oportunitat per a compartir un temps amb les famílies, ja que en aquell diumenge es celebra el dia de la Sagrada Família. Per aquesta raó al finalitzar la cursa es repartirà xocolata i una falca, una cosa molt tradicional a la casa, ja que tots els 31 de gener és el dolç típic que es reparteix per celebrar la festa de Sant Joan Bosco", amb aquestes paraules explica Javier Jaldo, coordinador de Pastoral de la casa salesiana, el sentit d’una prova esportiva que somia amb instal·lar-se com una prova fixa en el calendari de curses populars.

El recorregut de la prova partirà del Carrer María Auxiliadora i comptarà amb un circuit de 3.39 km en què els corredors hauran de donar 3 voltes fent un total de 10.000 metres. Els carrers que recorreran seran Maria Auxiliadora, Soria, Albereda, Utrera, Carrera, PlazaMeneses, Pzo Nuevo, Nueva, Bosque, Espinos, Ancha, Álamos, Calzadilla, Caños, Rojas Marcos, Sagasta, Calzadilla, i de nou María Auxiliadora. 

El límit per a formalitzar la inscripció s’ha fixat pel 24 de desembre amb un màxim de 200 participants. La inscripció es pot realitzar on line a l’apartat de la cursa i a www.salesianosmoron.com 
 

 

També et pot interessar …